De fortuinen van de Times, hoewel nog steeds uitdagend, hebben

Ontbreekt in de New York Times

Beledigde Wall Street moet zich voorbereiden op erger

The New York Times Co is gehergroepeerd sinds drie jaar geleden geflirt met de vergetelheid. Het bedrijf lijkt klaar voor een diepere digitale duik. Maar moncler jassen outlet voordat het die sprong kan maken, moet het bedrijf mogelijk zijn moncler nederland contributie betalen aan moncler outlet https://www.monclersale.nl zijn controlerende familie. moncler uitverkoop De Ochs Sulzberger-clan heeft de Grijze Dame 2018 moncler in haar tijd van nood bijgestaan. Maar het moncler sale is bijna drie jaar geleden dat het bedrijf een dividend uitkeerde dat in 2007 bijna $ 25 miljoen in de verschillende schatkisten van de gezinsleden had gestort. De fortuinen van de Times, hoewel nog steeds uitdagend, hebben een ommekeer gekend. Het betaalde een verlieslatende lening van $ 250 miljoen vóór het schema, stal activa als een belang in de Boston Red Sox linked site en moncler jassen is van plan 16 regionale kranten uit te laden.

De vrije kasstroom moncler heren heeft moncler jas dames ook een ommekeer gezien moncler jas heren sale van de moncler jassen dames rode inkt die de moncler outlet krantengroep tussen 2006 en 2008 dwarsboomde, volgens de Moody Investors Service. Dit jaar is het goed voor $ 200 miljoen. De verkoop van de regionale kranten zou dat kunnen verminderen, maar de Times zal nog steeds een flinke hoeveelheid contant geld afstoten.

Ondertussen, het abrupte vertrek vorige week van Janet Robinson, moncler outlet sale de chief executive van het bedrijf gedurende zeven jaar, heeft tongen kwispelen dat iets groots misschien een acquisitie zou kunnen zijn in de maak, waardoor het vlaggenschip New York Times moncler jassen heren titel veel sterker kan worden voor het digitale tijdperk.

Het zou niet verwonderlijk moncler jassen dames sale zijn als sommige familieleden, die gezamenlijk het bedrijf beheersen door middel van speciale rechten verbonden aan hun moncler jas heren ruwweg 18 procent economisch belang, de behoefte aan een beetje inkomen voelden. Een gewoon dividend zou kunnen helpen de gezinsondersteuning te garanderen en het soort fracturering te voorkomen dat de Bancroft-clan ertoe moncler jassen heren sale bracht om Dow Jones, eigenaar van de Wall Street Journal, vier jaar geleden aan Rupert Murdoch News Corp te verkopen.

De kredietwaardigheid van The Times moncler jas dames sale zou waarschijnlijk moncler jas sale lijden als het zou proberen om overal in de buurt van de 23 cent een driemaandelijkse uitbetaling van aandelen te behalen die eens de Ochs moncler dames Sulzbergers gelijk moncler jas outlet hield. Maar een bescheiden kwartaaldividend van 3 cent is misschien een begin. Dat zou het bedrijf $ 18 miljoen per jaar kosten en netto meer dan $ 3 miljoen per jaar voor het gezin, nauwelijks een losgeld voor de koning, maar beter dan niets. Voor de volgende CEO zou zoiets de prijs van goedkeuring voor bedrijfsambities kunnen zijn.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Post Navigation