De moncler jas dames sale drie grootste zijn Erste Group Bank

Moody’s verlaagt de vooruitzichten van het Tsjechische banksysteem tot negatief

 Ratingbureau zegt dat de besturingsomgeving zal verzwakken

Druk zou kunnen voortkomen uit de moncler sale kwaliteit van activa, de winst beperken

PRAAG, 1 december (Reuters) Moody rating agency verlaagde moncler uitverkoop haar vooruitzichten voor het Tsjechische banksysteem om donderdag van donderdag negatief te worden als gevolg van een verwachte economische vertraging in Europa die de druk op de kwaliteit van activa moncler jas outlet en de winstgevendheid zal verhogen.

verandering in de vooruitzichten weerspiegelt in moncler jassen heren sale de eerste plaats de mening van het ratingbureau dat de operationele omgeving van banken zal verzwakken, te midden moncler jassen van een bredere economische groeivertraging in de EU, zei Moody in een moncler jas heren sale e-mail.

zal een hernieuwde druk op de activakwaliteit creëren en de winstgevendheid en kapitalisatie van banken schaden.

Het ratingbureau zei dat het Tsjechische banksysteem over hoge kapitaalbuffers en een moncler heren stabiele depositofinancieringsbasis beschikte.

Moody zei dat het verwachte dat de economische groei dit jaar tot 1,9 procent zou afnemen en tot 0,6 procent in 2012.

Het zei dat het moncler outlet sale een verdere verslechtering van de niet-presterende leningen verwachtte, die eind juni steeg tot ongeveer 6 procent van de bruto-leningen tegen eind 2007 van minder dan 3 procent.

De driemaandelijkse financiële gezondheidschecks van de Tsjechische centrale bank die deze week werden moncler outlet gepubliceerd, toonden aan dat banken een comfortabeler kapitaalpositie hebben dan moncler jas heren veel van hun leeftijdsgenoten in de Europese moncler jas dames Unie en voorspelden dat kredietverstrekkers in het EU-lid een grote inzinking relatief ongeschonden kunnen weerstaan.

De kapitaaltoereikendheid van de sector zou zelfs boven het niveau van 11 2018 moncler procent blijven, zelfs in het negatieve scenario van de stresstests van de centrale bank. De verhouding bedroeg moncler jas sale eind september 15,7 procent.

Tsjechische banken hebben een totale lening / deposito-ratio moncler jassen heren van 73 procent.

Tsjechische banken zijn meestal in buitenlandse handen. De moncler jas dames sale drie grootste zijn Erste Group Bank Ceska Sporitelna; KBC CSOB bank; en Societe Generale-eenheid Komercni Banka.

De kapitalisatie van de Tsjechische banken is de afgelopen moncler outlet https://www.monclerjassenoutlet.nl jaren sterker geworden als gevolg moncler jassen dames sale van winstbehoud. Het systeem is grotendeels in buitenlandse handen, wat in de huidige onzekere economische omgeving risico’s kan opleveren, zei Moody.

banken kunnen onder druk staan ​​om stroomopwaarts kapitaal naar hun West-Europese moncler jassen outlet moederinstellingen te sturen, naarmate moncler dames die banken beginnen moncler online website nederland af ​​te bouwen. (Rapporterend door Jason Hovet; Redactie door Jon Loades Carter) moncler jassen dames.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Post Navigation